Prima pagina

Bun venit pe site-ul pensiunii Casa Doamnei Voronet!

Te invitam in Bucovina sa descoperi farmecul acestor tinuturi de basm, caci nicaieri, pe tot cuprinsul romanesc, nu vei intalni atata bogatie de istorie romaneasca si atatea amintiri scumpe trecutului nostru.

Vei intalni o zona pitoreasca cu un farmec aparte, in care traditiile seculare se contopesc cu „graiul” muntelui, depanandu-si impreuna firul unor povesti de neuitat. Vino in Bucovina si vei putea descoperi datini, obiceiuri si oameni deosebiti.

Odata ajuns in aceasta zona, iti recomand sa vizitezi Manastirea Voronet! Vino sa descoperi secretele albastrului de Voronet, splendorile picturilor murale interioare si exterioare peste care au trecut peste 450 de ani de istorie. Nu vei regreta!

PENSIUNEA CASA DOAMNEI VORONET

Oricand esti binevenit la noi, in Casa Doamnei!
Vei intalni oameni deosebit de primitori, vei descoperi caldura sufleteasca a oamenilor din Bucovina. Te vei putea bucura de odihna in camere cu asternuturi primenite care miros a flori.
Iti vei domoli foamea cu cele mai bune bucate traditionale din Voronet! La Casa Doamnei, bucatarii nostri inca pastreaza retetele traditionale. Convinge-te!

Aici vei gasi o imbinare de noblete sufleteasca si traditie bucovineana. La noi nu e orice „casa”. Este Casa Doamnei!

Pensiunea Casa Doamnei din Voronet dispune de:

  • 28 locuri de cazare in camere duble si twin, precum si doua apartamente. De asemenea, dispunem de o sala de conferinte pentru evenimente business.
    Click aici pentru detalii
  • un restaurant spatios si primitor in care te vei putea infrupta din belsug cu bunatati bucovinene si o crama in care vei avea ocazia sa degusti specialitati de vinuri de cele mai variate soiuri.
    Click aici pentru detalii

Cum poti ajunge la Casa Doamnei din Voronet?

Click aici pentru detalii