Ofertă Paște 2018

Ofertă Paște 2018

Ofertă Sărbători Pascale

Pensiunea Casa Doamnei 4 zile/3 nopți

LAST MINUTE: 1200 RON/persoană

(06.04.2018 – 09.04.2018)

 

Sărbătoarea Paștelui aduce un moment de pace și liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Este acel moment când simțim, poate, cel mai mult nevoia de armonie. Bucovina nu face excepție, tradițiile și obiceiurile asociate Sărbătorilor Pascale fiind încărcate de semnificații.

Veniți să petreceți alături de noi Sărbătoarea Învierii Domnului și veți cunoaște toate aceste tradiții. Vom pregăti cu mult drag și multă atenție bucate de post și bucate specifice sărbătorii – ouă roșii, drob de miel, friptură de miel, sărmăluțe, cozonac, pască, borș de miel.

Pensiunea noastră vă oferă un pachet cu pensiune completă (mic-dejun, prânz, cină, masă festivă și băuturi incluse la fiecare masă).
Muzica la masa festivă (DJ şi solist), iar pentru cina câmpenească v-am pregătit program de karaoke.

Primiți și un coș cu bucate tradiționale ca să mergeți la sfințit și să vă bucurați de sărbătoare ca-n familie. Iar pentru că ne aflăm pe meleagurile mănăstirilor pictate, vă punem la dispoziție transportul la Mănăstirea Voroneț, pentru a participa la slujba Sfintei Învieri.

Cost 1200 Ron/pers cu perceperea unui avans de 30% până la data de 1 aprilie. Copii sub 5 ani beneficiază de servicii de cazare și masă gratuite, iar cei cu vârsta intre 6-14 ani beneficiază de 50% reducere.