Pensiunea Casa Doamnei – Voroneț

Descoperă Pensiunea Casa Doamnei din Voroneț

Pensiunea Casa Doamnei are o capacitate de 28 locuri de cazare, dispuse în 10 camere (4 camere twin cu 2 paturi și 6 camere duble, cu pat matrinomial) și două apartamente cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Aici veți găsi un spațiu de joacă pentru copii, o curte interioară cu foișoare, restaurant și cramă, ambele cu capacitatea de 40 de locuri. Pentru evenimente corporate, vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 20 de locuri.
Când insăși doamna a pășit în această pensiune din Voroneț, a zâmbit:
– Bun, rămâne doar să rezolvăm cazul călătorului, iar și iar…

Memoriile Doamnei – călătorul atunci…sau e acum…

– Bun venit, călătorule! Ce te aduce pe meleagurile noastre?
Hm… oare cum au ieșit lucrurile pentru el? Îmi amintesc și acum privirea lui îngândurată și cum a schițat un zâmbet pur și simplu din politețe.
Așezată în fața oglinzii, doamna căzu pe gânduri, printre amintiri… Ce zi frumoasă de vară! Ce soare cald! Dar aspirațiile lui… călătoria asta… și iubita rămasă acasă… teoria relativității ce avea să fie descoperită de Einstein… și viitorul omenirii… Doamna chicoti amuzată… exact ca atunci când l-a întâlnit pe trecătorul întristat. Oare ce i-ar spune acum dacă l-ar vedea? Probabil că același lucru:
– Hai, intră să te bucuri de un ospăț bucovinean! Ia o pauză! Problemele vor fi aceleași, dar tu le vei aborda diferit.

Descoperă locul unde fericirea e încurajată!

Avem 28 de locuri de cazare, avem și spațiu de joacă pentru copii, o cramă rustică și foișoare. Odăile noastre sunt primitoare,„te inghie” la odihnă și te fac să te simți binevenit. Și ce să vezi? Toate au vedere la munte și la râul Moldova.

Dar vrem să te încurajăm să pășești desculț pe iarbă, să te întinzi și să privești cerul, sau munții, sau soarele…sau să ții ochii închiși si să iți umpli plămânii cu aerul curat din Bucovina!

Prezentare exterior pensiunea Casa Doamnei

Amintește-ți ce te făcea fericit și liber! Fii fericit și liber! Te încurajăm să țopăi într-un picior dacă simți nevoia…de restul ne ocupăm noi! Amintește-ți că ești în momentul tău de răsfăț! Fă asta prioritatea ta și, asemeni călătorului din amintirile doamnei, investește timpul petrecut la noi în tine!

Interioare camere Casa Doamnei

Corporate

Și cum timpul a trecut iar călătoriile de afaceri s-au transformat în teambuildinguri și video meetinguri, vă punem la dispoziție și o sală de conferințe pentru evenimente corporate. Dispunem de o capacitate de 20 de locuri, internet de calitate, prin Wi-Fi, non-stop.