Viziunea Doamnei

Memoriile Doamnei – liniștea unei după-amiezi de munte

Se lasă seara. În mod bizar crepusculul a fascinat-o dintotdeauna…liniștește sufletul și limpezește gândurile. Pe divan, lângă geam, doamna contemplează crestele verzi-roșiatice ale munților bucovineni…”Aș vrea ca orice om să primească în suflet un colt din Bucovina…mi-aș dori atât de mult!”

Vino să cunoști ospitalitatea din Bucovina!

Pensiunea Casa Doamnei poartă amprenta ancestrală a doamnei de demult. Și chiar dacă locația nu este conacul din poveste, ne dorim să transpunem eleganța locului în acest amplasament pe care noi înșine am ajuns să îl considerăm acasă. Geolocalizarea, amplasarea pensiunii între minunatul Gura Humorului și tainica Mânăstire Voronet, râul Moldova care trece literalmente prin curtea noastră, panorama oferită de soarele care apune între culmi bucovinene…toate acestea transformă Casa Doamnei în mai mult decât un loc de cazare în Bucovina.

Mai presus de toate petrecem fiecare clipă respectând ceea ce doamna noastră numește „arta de a primi oaspeți”. Scopul nostru principal este să aducem o clipă de liniște oamenilor. Înțelegem că nu putem schimba destine sau rezolva probleme, tocmai de aceea ne concentrăm întreaga energie pentru a vă transforma sejurul într-un moment de mângâiere.

Scopul nostru? Să oferim un crâmpei din Bucovina fiecărui om care ne trece pragul.

Suntem bucuroși de oaspeți în orice moment. Investim energia în a vă oferi un sejur cat mai plăcut. Respectăm fiecare oaspete, oricât de lungă sau scurtă îi este șederea. Încercăm, zi de zi, să aducem calitate în viețile noastre și, prin asta, să aducem calitate în serviciile pe care vi le oferim. Ne aflăm în continuă formare, învățăm și ne perferctionam…mereu. Dorim ca abordarea noastră să reflecte acest lucru. Atunci când oaspeții pleacă zâmbim, mulțumiți pentru că au construit amintiri plăcute, ne-am îndeplinit misiunea. Îndrăznim, atunci, chiar să vă invităm să ne mai treceți pragul.